Luis Suárez i Messi s'entrenen aquest dimecres (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça segueix preparant la visita a Anoeta encara sense sis internacionals

Els brasilers Philippe Coutinho i Arthur, el xilè Arturo Vidal, els espanyols Sergio Busquets i Sergi Roberto i el croat Ivan Rakitic s'incorporaran aquest dijous, només dos dies abans del duel contra la Reial Societat

Actualitzat

Ernesto Valverde ha dirigit aquest dimecres l'últim entrenament sense la presència dels sis jugadors internacionals que s'incorporaran dijous amb la resta dels seus companys. A la sessió s'han exercitat tots els jugadors disponibles, a més dels futbolistes del filial Miranda, Riqui Puig i Collado. El migcampista Sergi Samper ha fet part del treball amb el grup principal.

Per dijous, Valverde ja espera comptar amb la presència dels jugadors internacionals per preparar el partit contra la Reial Societat. Són els casos dels brasilers Philippe Coutinho i Arthur, el xilè Arturo Vidal, els espanyols Sergio Busquets i Sergi Roberto, així com el croat Ivan Rakitic.

L'equip blaugrana tornarà a entrenar-se dijous (11.00) en una sessió a porta tancada per als mitjans de comunicació. Els barcelonistes tenen dos dies amb l'equip al complet per preparar el partit de dissabte que ve contra la Reial Societat a Anoeta.

Anar al contingut