Ricard Puig, el golejador del Barça (@FCBMasia)

El Barça s'assegura el primer lloc de grup a la Youth League amb un triomf davant la Juventus (0-1)

Els de García Pimienta han guanyat tots els seus partits a la competició europea

Daniel AlentoActualitzat

El juvenil A del FC Barcelona es manté invicte a la Youth League de la UEFA, la competició de categoria juvenil paral·lela a la Lliga de Campions, amb 5 victòries en 5 partits. Els barcelonistes s'han assegurat passar directament als vuitens de final amb el seu triomf per 0-1 al camp de la Juventus que els permet acabar la primera fase primers del seu grup.

Al llarg de la primera meitat els dos equips han imposat el seu ordre defensiu, permeten poques alegries ofensives, després d'uns primers 45 minuts sense cap ocasió de gol destacada, els de García Pimienta s'han avançat tot just tornar del descans. Carles Pérez, que s'ha començat a deixar veure, ha donat un primer avis amb un xut des de la frontal en el minut 47.

Tres minuts més tard Pérez ha desbordat i ha donat una assistència que ha culminat en gol Ricard Puig. La primera arribada italiana amb perill ha estat en el minut 55, amb un xut que ha marxat alt. En el 57 el Barça hauria pogut sentenciar en una doble ocasió d'Àlex Collado i Kike que els jugadors de la Juve han tret sota pals. Els italians s'han quedat amb un jugador menys el minuy 83, quan Kameraj ha vist la segona targeta groga del partit. En el temps de descompte han patit una segona expulsió, la de Montaperto per vermella directa arran d'una dura entrada sobre Juan Miranda.