Bàsquet

El Barça Santfeliuenc derrota l'Uni Girona (70-67) i entra en el grup selecte

L'equip blaugrana continua imbatut a casa i propicia un empat entre els sis primers equips al capdavant de la Lliga Endesa. Ha estat un gran partit en el dia de l'homenatge a Maria Planas

Redacció Esport3Actualitzat

Barça Santfeliuenc i Spar Girona s'han posat al dia, jugant un duel corresponent a la segona jornada de Lliga que es va ajornar al seu dia pels compromisos continentals de l'equip gironí. I han lliurat un duel vistós, dominat gairebé totalment per l'equip blaugrana, però amb un equip visitant que ha fet veure el seu ofici per escurçar diferències al final del matx.

El resultat final deixa més oberta que mai la lluita pels primers llocs de la classificació de la Lliga Endesa amb fins a sis equips empatats amb set victòries i tres derrotes. Entre ells l'Uni Girona, equip ja habituat a estar entre les primeres i també el Barça, en una situació molt meritòria en l'any del seu ascens.

El Barça Santfeliuenc ha arribat a dominar en el marcador amb fins a 16 punts de renda, però l'Uni no ha abaixat mai els braços. L'equip visitant ha estat increïblement encertat des dels tirs lliures (19 encerts de 19) i això li ha permès mantenir-se amb opcions, juntament amb l'aparició de jugadores com Rebekah Gardner o Shay Murphy, que ha acabat el partit sagnant per un cop de mà a la cara involuntari d'una rival.

Barça Santfeliuenc i Uni Girona han lliurat un duel vibrant (@FCBasket_fem)

El duel més vibrant, però, és el que han mantingut la canadenca Ruth Hamblin Davis, que ha anotat 17 punts per al Barça, i l'australiana Marianna Tolo, que n'ha fet 16 per a l'Uni gairebé sense errada: 4 de 6 en tirs de camp i 8 de 8 de tirs lliures.  

En el moment que més pressionava l'Uni ha aparegut Anna Cruz per calmar un Barça massa nerviós. Un triple de Maria Araújo a falta de 5 segons ha permès l'Uni Girona posar-se a només dos punts (69-67). Però ja ha estat massa tard per completar la remuntada i Jolene Anderson, amb un tir lliure, ha tancat el marcador per a un Barça que continua inexpugnable a casa.  

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut