BARÇA

El Barça revisarà els protocols de seguretat

El club vol evitar que es repeteixin situacions com la que va viure Koeman en sortir de l'estadi després del clàssic. Els jugadors també troben situacions perilloses en sortir dels entrenaments a la Ciutat Esportiva

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman va arribar molt tocat a casa. Pel resultat, però també pel que van viure, ell i la seva dona, Bartina, en sortir de l'estadi. Desenes de persones es van abraonar a sobre del seu cotxe, algunes increpant-lo i altres només buscant una fotografia. El servei de seguretat del Barça els va aconsellar sortir per aquesta porta perquè l'habitual estava plena de gent, però aquesta altra alternativa també estava plena. 

El club va fer un comunicat on condemna aquesta situació i anunciava que prendrà les mesures de seguretat i disciplinàries perquè no tornin a succeir fets tan lamentables.

El Barça admet que té un problema de seguretat i en revisarà els protocols. Això passarà per reunions amb les empreses privades, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, que ja s'han posat a disposició de l'entitat barcelonista per millorar la situació. Aquest dilluns al matí, per cert, els Mossos encara no havien rebut cap denúncia en relació amb els incidents d'ahir. 

 

Es vol protegir jugadors i entrenadors, però també els aficionats, la majoria nens i joves, que protagonitzen aquestes situacions. I és que el problema no és nou. I ja en altres partits els jugadors han tingut problemes per accedir al pàrquing de l'estadi o sortir-ne. 

El Barça té el mateix problema a les entrades i sortides de la Ciutat Esportiva. Fins i tot Messi va demanar un dia als aficionats perquè gravaven sempre els mateixos vídeos. El Barça i l'Ajuntament de Sant Joan Despí ja treballen per evitar qualsevol tipus d'ensurt. De fet, ja es reforça la presència policial a les sortides dels entrenaments i en partits al Johan Cruyff.  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut