Bàsquet

El Barça retira la samarreta a Juan Carlos Navarro

El Palau Blaugrana ha homenatjat "La Bomba" Navarro i abans d'enfrontar-se al Madrid per acostar-se al quart lloc de l'Eurolliga

Actualitzat

El Barça de bàsquet ha viscut un moment històric: la retirada de la samarreta de Juan Carles Navarro, un dels millors jugadors, per no dir el millor, de la història de la secció. Aquest esdeveniment, previst inicialment per al passat 25 de novembre, es va suspendre per la mort, la nit anterior, del pare de l'exjugador. Ara, coincidint amb la visita del Reial Madrid, el club ha homenatjat com cal el geni de Sant Feliu de Llobregat, retirat el juny passat després d'una llarga i exitosa carrera al club penjant la samarreta amb el número 11 i retirant el dorsal definitivament.

Un espectacular "mapping" projectat sobre el parquet de la pista que tantes vegades ha vist jugar Navarro ha repassat les fites que ha aconseguit "la Bomba" en tota una vida vestint la samarreta del Barça mentre el Palau Blaugrana no l'ha deixat d'ovacionar.

35 títols en 1.130 partits disputats i un total de 13.609 punts anotats: Aquestes són les xifres d'una llegenda de la talla de Juan Carlos Navarro que ha dedicat unes emocionants paraules al seu pare:

"Quan el meu pare va muntar una cistella en el pati de casa, ni en els meus somnis podria imaginar que la meva casa acabaria sent el Palau. Ha estat una carrera excel·lent, he intentat deixar-me la pell sempre per aquest club. Visca el Barça"

 

 

 

ARXIVAT A:
ACBEurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut