Hoquei

El Barça ret homentage a Beto Borregán penjant la seva samarreta al Palau Blaugrana

Aquest dissabte, després del partit contra el Blanes (7-2) de l'OK Lliga, el Barça ha fet un homentage a Alberto "Beto" Borregán, el gran capità d'una de les èpoques més glorioses de l'hoquei blaugrana. En aquest acte, el club penjarà la samarreta amb el seu nom i el número, el 21.

Actualitzat
Les retirades de samarretes amb el número d'un jugador històric ja són tradicionals al Palau Blaugrana quan es tracta de les seccions de bàsquet o handbol. Però era un fet fins ara inèdit pel que fa a l'equip d'hoquei sobre patins. Ara ja no.
 
Aquest dissabte, després del partit contra el Blanes (7-2) de l'OK Lliga, el Barça ha fet un homentage a Alberto "Beto" Borregán, el gran capità d'una de les èpoques més glorioses de l'hoquei blaugrana. En aquest acte, el club ha penjat la samarreta amb el seu nom i el número, el 21, perquè llueixi al costat de les d'altres llegendes, com Epi o Barrufet.
 
Borregán va militar en l'hoquei del Barça al llarg de tota la seva carrera professional, un total de 18 temporades en les quals va aconseguir 58 títols. En el seu palmarès hi destaquen 9 Copes d'Europa, 14 OK Lligues i 6 Copes del Rei.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut