Bolmaro ha estat l'MVP a Andorra (acb Photo / Albert Martín)
Bàsquet

El Barça resol el desplaçament a Andorra amb un Bolmaro total (63-79)

Leandro Bolmaro ha passat huracanat per Andorra. Triples, contraatacs, un contra un i defensa. Ha estat l'ànima d'un Barça que ha guanyat un Andorra tres setmanes inactiu. Gasol ha estat el complement perfecte en el gran dia de l'argentí

Xevi BardoletActualitzat

S'han trobat dos equips amb conjuntures absolutament oposades. L'Andorra, amb ganes de jugar després d'estar parat des del 4 d'abril per culpa del coronavirus. I encara amb baixes. El Barça, amb poques ganes de viatjar al Principat en plena lluita per ser a la Final Four. S'han quedat a Barcelona Calathes, Higgins, Mirotic i Davies. I l'estrella avui ha estat Leandro Bolmaro -17 punts en la primera part, ja superant el seu millor registre en l'ACB. La capacitat atlètica de l'argentí és espectacular i cada dia està més precís en el tir. Tres triples tot just en començar per obrir les primeres diferències.

Ha reaccionat l'equip d'Ibon Navarrao amb el lideratge d'un tros de base anotador, Clevin Hannah. Però el Barça ha acabat bé el segon quart i ha començat millor el tercer, amb més incidència de Pau Gasol. Ara mateix, el gran dels Gasol sembla més preparat per l'ACB, amb els centímetres, les continuacions i el canell, que no pas per la dimensió física de l'Eurolliga. Avui, 16 punts i 8 rebots.

Però dels 11 d'avantatge s'ha passat al 54-51 per als andorrans, amb un parcial de 14-0 aprofitant el despropòsit del Barça en la passada. Els de Jasikevicius han reaccionat amb una esmaixada de Rolands Smits per tancar el tercer quart i, sobretot, amb les accelerades de Bolmaro. Ha acabat el partit sobrat, i amb 26 punts i 4 assistències. Hannah, en canvi, s'ha quedat sense gasolina.

ARXIVAT A:
ACBPau Gasol
Anar al contingut