Andreu Plaza, dirigint l'entrenament amb mascareta i guants (@FCBfutbolsala))
Futbol sala

El Barça reprèn els entrenaments...però a l'aire lliure

L'equip blaugrana ha tornat a la feina pendent encara de saber com es resoldran les competicions en què està involucrat

Actualitzat

Pendent de saber del cert com es resoldran les competicions en què està involucrat, el Barça de futbol sala ha reprès aquest dimarts els entrenaments. Això sí, ho ha fet a l'aire lliure, en dos dels camps d'entrenaments de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El tècnic Andreu Plaza ha disposat una tornada a la feina diferent atès que els jugadors havien de fer pràctica individualitzada i complir amb el distanciament imposat pel coronavirus.

En espais ben delimitats per a cada jugador, l'equip blaugrana s'ha exercitat garebé dues hores en una sessió predominantment física però amb contacte amb la pilota. Sergio Lozano, lesionat a la Copa, s'ha entrenat amb normalitat, mentre Ferrao i Esquerdinha han continuat fent recuperació.

 

La Lliga de futbol sala, segons va aprovar la Federació Espanyola, s'ha de resoldre amb un play-off exprés, en data i seu encara per determinar. Mentre, la Final Four de la Futsal Champions, que s'havia de jugar a Bielorússia l'últim cap de setmana d'abril, està ajornada sense data. 

 

Anar al contingut