Barça

El Barça rep una oferta del Fenerbahçe per Yerry Mina

L'imminent fitxatge de Clément Lenglet obre la porta de sortida del central colombià, que, després del gran mundial que ha disputat amb la seva selecció, ha despertat l'interès de molts clubs de cara al mercat d'estiu
Actualitzat
TEMA:
Yerry Mina

Yerry Mina, el dia de la seva presentació com a jugador del Barça

L'arribada de Lenglet afectarà el futur blaugrana de Yerri Mina. Afortunadament pel Barça, el gran mundial que ha fet el colombià l'ha revaloritzat, fins al punt que al club hi ha arribat una oferta de 30 milions d'euros del Fenerbahçe, de Turquia, malgrat que el jugador, ara mateix, no té cap intenció d'abandonar el club blaugrana.

Pel que fa al central francès del Sevilla, carreró sense sortida: si el Barça vol Lenglet, haurà de pagar sí o sí la clàusula de rescissió. L'acord amb el central francès és total i el Barça ha intentat per activa i per passiva arribar a un acord amb el conjunt sevillista per poder ajornar pagaments, però el president andalús insisteix en que no té cap intenció de negociar. Aquest dimecres ho ha deixat ben clar:

"La realitat és que nosaltres tenim molt clar que no volem vendre Lenglet. Només hi ha una opció per a la seva sortida: Pagar la clàusula."

Davant d'aquest immobilisme, el Barça es dona de temps fins a finals d'aquesta setmana per abonar els 35 milions de la clàusula i, d'aquesta manera, la setmana vinent el jugador ja podria ser presentat.

ARXIVAT A:
Yerry Mina