Actualitat blaugrana

El Barça rep més de 30.000 sol·licituds d'entrades per anar a la final de París

La recerca d'una entrada per anar a París ha començat a les deu del matí de divendres a la pàgina web del FC Barcelona. Els primers minuts han estat d'autèntica bogeria. S'ha parlat de 10 peticions per segon. Era d'esperar aquesta demanda massiva dels socis, ja que aquest procés per internet era l'única alternativa possible per accedir a les primeres 8.000 entrades, a l'espera del sorteig de dimarts.

Actualitzat

Des que s'ha obert el període de sol·licitud d'entrades a través de la pàgina web del club, els socis del Barça han començat a introduir les dades amb l'esperança de tenir sort en el sorteig que es farà dimarts. A primera hora s'han arribat a registrar fins a 10 peticions per segon, i és evident que la demanda superarà àmpliament les localitats disponibles, que només són 18.000.

Segons fonts del club blaugrana ja s'han superat les 30.000 sol·licituds. El sistema és molt senzill: cada soci opta a una entrada, i es poden ajuntar en grups de fins a quatre en una mateixa sol·licitud. Al final apareix un número de confirmació, que el dia del sorteig servirà per comprovar si hi ha hagut sort.

L'Arsenal també utilitza la seva pàgina web per distribuir les entrades, però el criteri de selecció és diferent, ja que es dóna preferència als socis que segueixen l'equip habitualment.

Anar al contingut