Kalinic, durant un llençament contra l'Asvel
Eurolliga

El Barça perd al Palau contra l'Asvel en un final ajustat (74-75)

Nando De Colo ha controlat el desenllaç i ha anotat la cistella guanyadora a un segon del final

Resultat sorpresa la nit de la reaparició de Mirotic al Palau. El Barça havia guanyat 6 dels últims set partits a l'Eurolliga i ha perdut contra un Asvel que havia encadenat  cinc derrotes. Els blaugranes han començat amb dubtes per les variants defensives plantejades pel rival que ha tingut la iniciativa en el primer quart amb el gegant Fall dominant la zona, ha acabat amb 18 rebots. Bon segon quart dels locals que han sabut llegir el partit, han pogut còrrer i han canviat el ritme del joc amb un Kuric inspirat que ha encadenat quatre triples. El Barça remuntava i ha arribat al descans amb un avantatge de 46 a 40 amb un rebot sobre la botzina de Mirotic.

L'equip de Jasikevicius ha sortit amb energia del vestidor i ràpidament s'ha avançat de dotze punts amb un Mirotic que ha anotat disset punts. L'Asvel, però no ha llençat la toballola, ha guanyat el tercer parcial i ha tornat al partit. El Barça no ha tingut encert des de la línia exterior  i entre Fall i el veterà De Colo ha igualat el matx. De Colo ha dominat els úlltims minuts, ha fet el 74 a 75 a un segon del final i el Barça ja no ha pogut capgirar el resultat. És la quarta derrota blaugrana en 12 partits.