Luka Cindric, un dels destacats en la victòria contra l'Atlètic Valladolid (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça rep la Copa de campió i esclafa l'Atlètic Valladolid (50-24)

El conjunt de Xavi Pascual no ha tingut pietat i ha escombrat el seu rival de la pista en un duel que ha suposat el retorn d'Àlex Pascual

El Barça ha apallissat l'Atlètic Valladolid per 50 a 24 en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Asobal d'handbol. El conjunt de Xavi Pascual no ha tingut pietat i ha escombrat el seu rival de la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Els visitants només han resistit en els primers minuts, però al descans els blaugranes ja dominaven per 11 gols de diferència (24-13). En la represa, el Barça ha estat una piconadora i ha acabat guanyant amb una autoritat aclaparadora. Luka Cindric i Blaz Janc, amb set gols cadascun, han estat els màxims anotadors del partit.

Abans de la contundent victòria, la sisena en sis partits disputats, el Barça ha rebut la copa de campió de la Lliga Asobal de la temporada passada. Una festa blaugrana que s'ha completat amb el retorn d'Àlex Pascual, que s'ha recuperat després de donar positiu per Covid-19 i que ha rebut el premi com a jugador revelació del curs passat.