L'últim entrenament del Barça abans del debut a la Lliga
L'últim entrenament del Barça abans del debut a la Lliga (FCB)
Barça

El Barça rep el Vila-real en el seu debut a la Lliga

El Barça debuta aquesta nit a la Lliga després d'una pretemporada convulsa que ha portat molts mals de cap a Koeman. L'holandès va sorprendre afirmant que la marxa de Suárez no ha estat decisió seva sinó del club i que confia plenament en Leo Messi tot i estar enfrontat amb la directiva

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El nou Barça de Ronald Koeman debuta aquesta nit a la Lliga després d'una pretemporada convulsa que ha portat molts mals de cap al tècnic. El conjunt culer rebrà aquest vespre (21.00 hores) un rival incòmode, el Vila-real, amb l'objectiu que el futbol per fi guanyi protagonisme i comenci a relegar a un segon pla els problemes extraesportius de les últimes setmanes.

Ronald Koeman ha fet saber aquest mateix diumenge quins són els jugadors convocats per al primer partit de Lliga.  Els 23 convocats per rebre el Vila-real són: Neto, Iñaki Peña i Arnau Tenas (porters); Lenglet, Piqué, Araujo, Sergi Roberto, Jordi Alba, Junior i Mingo (defenses); De Jong, Sergio Busquets, Pjanic, Aleñá, Rafinha, Riqui Puig, Coutinho (migcampistes); i Trincao, Pedri, Dembélé, Messi, Griezmann i Ansu Fati (davanters).

 

Una pretemporada moguda

Han estat uns quants jugadors els que han deixat el primer equip blaugrana: Suárex, Rakitic, Arturo Vidal i Nelson Semedo, però Messi s'ha quedat finalment i s'hi han incorporat Miralem Pjanic i Philippe Coutinho. Mentre s'espera un davanter, un central i un lateral dret, Koeman haurà de conformar-se a armar un equip amb molts dels habituals del curs passat.

Com a baixa destacada per aquest vespre hi ha la del porter Marc-André ter Stegen, que es recupera d'un intervenció de genoll. El brasiler Roberto Murara, "Neto", ocuparà la plaça de l'alemany a la porteria. S'haurà de veure com rendeix l'equip en el primer partit oficial de la temporada, després de tres amistosos de preparació (Girona, Nàstic i Elx), en què el joc ofert ha estat bastant previsible, sense cap sorpresa.

 

El primer gran repte del Vila-real

L'equip d'Emery va aconseguir la seva primera victòria contra l'Eibar, de manera que busquen la seva primera gran prova davant un dels grans. Una victòria al Camp Nou suposaria un suport important per al projecte. En l'àmbit esportiu, l'equip de Castelló segueix amb les baixes dels lesionats Alberto Moreno i Rubén Peña, als quals se suma la baixa de Javier Ontiveros, que ha deixat el club per jugar amb l'Osca aquesta mateixa setmana. El gran dubte de l'equip passa per saber si Raúl Albiol és capaç d'arribar al partit.

Anar al contingut