Luis Suárez i Jordi Alba celebren un gol del Barça (Reuters)
Barça

El Barça rep el Manchester United per obtenir un lloc a les semifinals de la Champions

L'equip blaugrana vol segellar davant el Manchester United (21.00) el pas a la penúltima ronda de la Champions quatre anys després

Actualitzat

El Barça fa quatre anys que no juga unes semifinals de la Lliga de Campions, motiu suficient per afrontar amb prudència, però amb determinació el partit d'aquest vespre (21.00) contra el Manchester United, que pot col·locar els blaugranes un altre cop entre els quatre millors equips del continent.

Els d'Ernesto Valverde reben el United amb una valuosa renda (0-1) del partit d'anada i la lliçó apresa de l'any passat contra la Roma, quan es va deixar escapar una renda de tres gols en una nit per oblidar a la capital italiana. Enguany, l'avantatge al capdavant de la Lliga ha permès que els jugadors més importants de l'equip arribin descansats al duel d'aquesta nit després d'haver descansat el cap de setmana, mentre la segona unitat empatava (0-0) a Osca.

Arribats a aquest punt, pocs són els dubtes pel que fa a la possible alineació del Barça. El més cridaner és a la davantera: recuperat Ousmane Dembélé, cal veure si tornarà a l'equip titular per acompanyar Leo Messi i Luis Suárez o si Valverde el mantindrà a la banqueta per fer-lo servir com a revulsiu a la segona part, mantenint la confiança en Philippe Coutinho; o fins i tot donant entrada a un altre migcampista. Ja es veurà. El cas és que el tècnic basc disposa de pràcticament tots els seus efectius –són baixa per lesió Rafinha i Vermaelen i estan descartats Murillo i Boateng-, i els té descansats.

Cal veure si el Barça manté la seva regularitat davant un Manchester United que haurà de sortir a l'atac al Camp Nou. L'equip d'Ole Gunnar Solskjaer s'empara en el precedent dels vuitens de final, quan va superar el totpoderós PSG a domicili (1-3) per passar ronda, o en el triomf miraculós de l'equip fa just 20 anys al Camp Nou, en la final de la Champions davant el Bayern de Munic, amb gol del triomf del mateix Solskjaer.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut