Bàsquet

El Barça rep el Maccabi amb el segon lloc de grup com a objectiu

L'equip de Xavi Pascual ha de superar el vigent campió d'Europa, amb qui lluita per ocupar el segon graó, que li permetria afrontar els quarts de final amb el factor pista a favor

Actualitzat

En l'Eurolliga, la segona plaça de grup garanteix un millor creuament en els quarts de final i, a més, el factor pista. La té a l'abast el Barça sempre que guanyi aquest dijous (20.45, Esport3)  i superi un rival directe, el Maccabi, que a més és el vigent campió d'Europa.

Després del Maccabi ja només el Reial Madrid jugarà al Palau en aquest Top16. El Barça i els campions de l'Eurolliga protagonitzen un partit que ja és un clàssic. Els dos equips, a més, mantenen un empat a la classificació a 6 victòries. A Israel els blaugranes van caure (70-68) en el cara o creu final. 

Xavi Pascual, que no podrà comptar amb el lesionat Àlex Abrines, ha valorat les qualitats de l'equip hebreu: "Són un equip molt físic i per les seves característiques és molt difícil per a nosaltres", ha dit Pascual, que ha admès que li queda un mal regust de boca després de la derrota a la pista de l'Iberostar Tenerife en l'última jornada de la Lliga Endesa.     

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut