Imatge de bon ambient en l'últim entrenament del Barça
Imatge de bon ambient en l'últim entrenament del Barça
Barça

Dembélé i Dest reben l'alta i entren en la convocatòria del Barça contra el Benfica

El Barça busca aquest vespre (21.00) un triomf clau per ser als vuitens de final de la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça rep aquest vespre el Benfica (21.00) en la primera "final" per al nou tècnic, Xavi Hernández. L'equip blaugrana es juga gran part de les seves opcions de classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions. Si guanya, el Barça estarà matemàticament a la ronda següent. Si empata o perd, s'ho jugarà tot, en l'última jornada, al camp del Bayern de Munic, el líder del grup.

 

 

Xavi afronta el seu segon partit des de la banqueta blaugrana amb el convenciment que es podrà superar un equip que en l'anada, a Lisboa, va superar clarament el Barça (3-0).

Dest i Dembélé tornen a la llista 

Xavi comptarà amb dos novetats de cara al partit d'aquest vespre. Tant Ousmane Dembélé, que ha deixat enrere uns problemes de genoll, com Sergiño Dest, de baixa els últims partits per lumbàlgia, han rebut aquest mateix dimarts l'alta mèdica i han entrat en la convocatòria del Barça. Falta veure si el tècnic comptarà amb ells d'inici.

 

 

A més, Xavi podrà comptar per a aquesta final amb Busquets, Nico, Gavi i Mingueza, que van acabar el derbi tocats. Mentre, Pedri i Sergi Roberto estan descartats. Tampoc podran jugar els dos extrems del filial amb qui Xavi va comptar en el partit contra l'Espanyol: Ilias Akhomach arrossega una sanció de la Youth League i Ez Abde no està inscrit per jugar aquesta fase de la Champions.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut