Pedro viatjarà a Berlín amb la renovació al sarró (Reuters)
Futbol

El Barça renova Pedro fins al 2019

El davanter canari continuarà vinculat a l'equip blaugrana i tindrà una clàusula de rescissió de 150 milions d'euros

Actualitzat

Pedro Rodríguez continuarà la seva carrera al Barça. El davanter canari ha arribat a un acord amb l'entitat blaugrana per renovar el seu contracte fins al 2019. Tal com es va fer en el cas de Jordi Alba, el 7 blaugrana tindrà una clàusula de rescissió en el seu contracte de 150 milions d'euros.

Als seus 27 anys, Pedro ha sigut un dels jugadors importants en els èxits recents de l'equip blaugrana. Promogut per Pep Guardiola l'any 2009, Pedro va encaixar perfectament en l'estil de joc del tècnic bagenc i, sense fer soroll i a còpia de feina i gols, es va anar fent un lloc en l'equip.

Hi havia incerteses però, pel que fa al seu futur. El fet que el Barça compti amb una davantera molt consolidada formada per Neymar, Messi i Luis Suárez, ha deixat Pedro com a suplent de luxe de qualsevol dels tres companys a la davantera. Pedro, que acabava contracte el juny del 2016, ha marcat 98 gols en 318 partits oficials amb el Barça.  

L'acte protocol·lari de la firma es farà efectiu la setmana que ve, un cop hagi passat la disputa de la final de la Champions. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut