Fridolina Rolfö renova amb el Barça
Fridolina Rolfö renova amb el Barça
Barça

El Barça renova Fridolina Rolfö fins al 2026

La carrilera esquerra sueca, fitxada l'estiu de 2021, amplia el seu contracte amb el Barça tres anys més

El Barça continua amb l'operació renovacions. Si la setmana passada s'anunciaven les renovacions de Caroline Hansen i Ingrid Engen, avui els culers s'han llevat amb més bones notícies: la renovació de Fridolina Rölfo fins al 2026. La carrilera esquerra acabava contracte a final de temporada i els blaugranes no n'han volgut prescindir. Va arribar al Barça l'estiu del 2021 i amb Jonatan Giráldez ha tingut molt protagonisme al lateral esquerre, fent grans actuacions tant defensives com ofensives, on ja ha fet 17 gols com a blaugrana.

"És un club molt especial. Des que vaig arribar han passat moltes coses, ho hem pogut veure en els partits al Camp Nou, amb una afició sorprenent que ens dona un gran suport. Estic molt orgullosa de representar aquest club."

"Jugar de lateral era un gran repte. Com que m'agraden els reptes, és divertit i sento que he evolucionat molt des que vaig venir."

Amb aquesta renovació i després de les de Hansen, Engen i Jana, al Barça només li falta tancar les ampliacions de contracte de Claudia Pina, Irene Paredes, Bruna Vilamala i Cata Coll, que també acaben contracte el propre mes de juny.

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut