Ernesto Valverde, flanquejat pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i pel vicepresident, Jordi Mestre (@FCBarcelona)
Barça

El Barça renova Ernesto Valverde per una temporada més amb opció a una altra

El tècnic basc ha firmat la seva renovació per la pròxima temporada amb opció a una temporada suplementària

Actualitzat

Un dels misteris sobre el futur immediat del Barça ha quedat resolt aquest divendres amb l'anunci de la renovació de contracte d'Ernesto Valverde. El tècnic basc, que acabava contracte el 30 de juny, continuarà a la banqueta blaugrana per una temporada més, amb opció a una altra de suplementària. L'acte protocol·lari de la firma de l'acord s'ha fet aquest mateix divendres i l'entrenador blaugrana farà les valoracions pertinents en roda de premsa abans de l'entrenament d'aquesta tarda.

Ernesto Valverde està complint la segona temporada com a tècnic del Barcelona. La seva primera campanya es va saldar amb dos títols, la Lliga i la Copa del Rei, però en canvi, a la Lliga de Campions, l'equip va quedar eliminat de forma sorprenent als quarts de final contra la Roma. En l'exercici actual, el Barça ha guanyat la Supercopa d'Espanya i és líder a la Lliga, està classificat per als vuitens de final de la Champions i està disputant les semifinals de la Copa del Rei.    

"Em sento reconfortat"

"El fet que el club pensi en mi per donar-li continuïtat al projecte em reconforta en certa mesura i també em fa estar més responsabilitzat", ha apuntat Valverde en declaracions distribuïdes pel mateix Barça. Aquesta tarda, el tècnic blaugrana podrà fer una valoració més extensa de la seva renovació en la roda de premsa que oferirà abans de l'entrenament de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut