Dika Mem amb tots els trofeus que ha guanyat amb el Barça
Dika Mem amb tots els trofeus que ha guanyat amb el Barça
Handbol

El Barça renova Dika Mem per cinc temporades

El lateral francès, que s'ha consolidat al Barça com un dels millors jugadors en la seva demarcació, firma una renovació de llarg termini amb el club

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anunciat aquest dilluns la renovació de Dika Mem, una de les seves perles, per cinc temporades. El lateral francès, que va arribar al club l'any 2016, quan encara no havia fet els 19 anys, s'ha consolidat com un dels millors jugadors en la seva demarcació. Amb aquesta renovació Mem s'assegura més d'una dècada vestint de blaugrana.   

 

Joan Laporta, amb Dika Mem en l'acte protocol·lari de la renovació del contracte (fcbarcelona.cat)
Mem, que ja ostenta el rol de tercer capità de l'equip, ha guanyat fins ara 33 títols amb el Barça i confia guanyar-ne molts més:

És un orgull. Estic molt content de renovar amb el club. És el que volia des del principi, des del primer dia. Estic molt content i ara puc pensar en altres coses. Aquí em sento molt bé, quasi com a casa. Porto ja un temps aquí. He crescut com a jugador i com a persona, i vull seguir creixent en els dos sentits. Sempre he dit que vull fer història en aquest club, marcar aquest esport i també deixar empremta al Barça. Crec que aquí tenim tot per guanyar: el grup, l'staff i la gent de fora, tothom, ens ajuda l'afició. Ara queda el més difícil de guanyar (la Champions), però tinc tota la confiança en el club i en els jugadors que tenim.

 

Anar al contingut