El Barça remunta en els últims 5 minuts i derrota el FIATC Joventut 80 a 83

El FIATC Joventut ha dominat el derbi català contra el Barça durant 35 minuts. Els de Xavi Pascual, però, en un final de partit força seriós, s'han aprofitat del cansament dels jugadors locals per reduir un avantatge de 10 punts i guanyar 80 a 83.

El FIATC Joventut, amb les baixes d'última hora de Nik Cochran i Tarik Kirksay, ha començat dominant gràcies a uns minuts d'encert de Shurna i una bona defensa, encara que homes claus dels verd-i-negres s'han carregat molt ràpid de faltes. L'avantatge local ha arribat a ser de 10 punts al començament del segon quart, 26 a 16. En el segon quart el base de la penya Guillem Vives ha estat substituit per Agustí Sans, de tan sols 18 anys, que ha fet embogir Jacob Pullen. En uns moments de crisi, Ante Tomic era l'únic blaugrana que donava la cara.

El Barça ha arribat a reduir la diferència a només 1 punt en un tercer quart de joc més trabat en que els badalonins han perdut el ritme alegre de la primera meitat. La lluita dels locals en defensa i el rebot ofensiu els han permès refer-se fins a gaudir d'un màxim avantatge de 13 punts, amb els de Xavi Pascual molt disconformes amb l'actuació arbitral. En l'últim quart els badalonins han notat el cansament. En els últims cinc minuts s'han deixat prendre els 10 punts de marge de que disposaven. Un triple d'Abrines ha avançat el Barça 77 a 80 a 40 segons del final, una diferència que el seu equip ha sabut gestionar per guanyar.