El Barça Regal supera l'Unics Kazan i es manté imbatut en l'Eurolliga amb vuit victòries en vuit partits (63-50)

El Barça Regal no perdona. En un partit complicat, amb un resultat que no reflecteix el que s'ha vist al Palau Blaugrana (63-50), el Barça ha hagut de picar perdra i construir el seu joc des de la defensa per doblegar l'Unics Kazan. Les diferències s'han eixamplat en l'últim quart, però durant els tres primers períodes l'amenaça russa s'ha mantingut viva. Els de Xavi Pascual mantenen la perfecció en aquesta primera fase de l'Eurolliga, amb vuit victòries en vuit partits, i s'asseguraran el primer lloc si en la següent jornada superen el Montepaschi o perden per menys de 17 punts. El màxim anotador dels blaugranes ha estat Navarro amb 13 punts.

El Barça Regal té a tocar la primera posició del seu grup després d'haver aconseguit la vuitena victòria en vuit partis i mantenir-se d'aquesta manera invicte en la primera fase de l'Eurolliga. Tot i els 13 punts de diferència que reflecteix el marcador final, els de Xavi Pascual han hagut de treballar d'allò més per evitar que l'Unics Kazan els sorprengués a casa.

No ha estat el millor dia en l'aspecte ofensiu dels blaugranes, que han tingut a Navarro, amb 13 punts -9 al primer quart-, com a home més anotador. Com sempre, el de Sant Feliu de Llobregat ha assumit el rol de líder en els moments decisius. En el principi del matx, els locals han començat a posar les primeres diferències al marcador, però l'avantatge no s'extenia el suficient per tancar el partit.

Victòria basada en la defensa

La defensa barcelonista, l'aspecte del joc a partir del qual s'ha construït la victòria, s'ha encarregat de fer bona la renda i d'anul·lar els intents russos, que s'han apropat, guanyant el parcial del segon i el tercer quart, però mai han arribat agafar la iniciativa. Quan semblava que el partit podia donar un tomb i el Kazan s'ha situat a només un punt, ha aparegut Wallace per fer un triple i reestablir els quatre punts d'avantatge en favor de Barça Regal, just quan acabava el tercer quart.

El partit es trenca en l'últim quart

Els de Xavi Pascual han sortit a l'últim període a liquidar definitivament el partit. I en cinc minuts en què han deixat sense anotar el seu rival i han fet 13 punts, ho han aconseguit. El partit s'ha acabat quan l'encert local ha arribat i la defensa visitant s'ha enfosat. Al final, el marcador ha estat més extens del que s'apuntava en els parcials anteriors, però s'ha demostrat que aturar durant 40 minuts la màquina blaugrana és una missió molt complicada.