Eurolliga

El Barça Regal supera el Zalgiris (94-80) i encarrila el seu pas als quarts de l'Eurolliga

Pas important del Barça Regal per classificar-se per als quarts de final de l'Eurolliga. Els de Xavi Pascual han recuperat l'encert ofensiu per desfer-se del Zalgiris per 94 a 80, en un partit molt igualat. Últim quart sensacional dels blaugranes (31-21), que sumen el tercer triomf en tres jornades del Top 16. Lorbek, 19 punts, 5 rebots i 27 de valoració, ha estat el blaugrana més destacat. En l'altre partit del grup H, el Bennet Cantù ha superat el Maccabi (82-74) i es col·loca segon, darrere del Barça. Els catalans, el CSKA de Moscou, el Montepaschi Siena i l'Unics Kazan continuen invictes, amb un balanç de tres victòries per cap derrota.

No ha estat un passeig perquè el Zalgiris té bons internacionals lituans, i compte amb l'aler Sony Weems, que no desentonava gens en l'NBA. I perquè ha jugat bé, fins a l'últim període. Javtokas, més intimidador que anotador, s'ha omplert de punts en la primera part. I Rakovic ha fet mal en el rebot ofensiu en el tercer quart. Interessant duel en el joc interior perquè al bàndol blaugrana Fran Vázquez s'ha posat en forma i Lorbek, màxim anotador amb 19 punts, ha fet el que ha volgut en atac. Una cistella de Navarro, dubte fins a última hora i autor de 16 punts, ha tancat el segon quart amb un 42 a 43 inquietant.

El Barça ha capgirat en el tercer. Però, quan s'ha escapat ha estat en el quart. Novament els de Pascual fan coincidir els millors minuts amb els més decisius. 31 a 21 en aquest últim parcial. Ha estat quan Marcelinho ha produït molts dels seus 14 punts i 6 assistències i quan millor s'ho ha passat el poc públic que hi havia al Palau. 3.565 espectadors, tot i que no hi ha faltat Guardiola amb dos dels seus fills.