Eurolliga

El Barça Regal perd a la pista del Panathinaikos (65-63) i s'allunya de Londres

El Barça Regal va perdre a la pista del Panathinaikos per 65-63 i va darrere en el "play-off" de quarts de l'Eurolliga per 2-1. Els de Xavi Pascual es van refer d'un mal inici a l'infern de l'OAKA i van provocar un final de partit d'infart. Dos tirs lliures fallats per Tomic van condemnar els catalans a un desenllaç a cara o creu.

El Barça Regal va perdre a la pista del Panathinaikos per 65-63 i va darrere en el "play-off" de quarts de l'Eurolliga per 2-1. Els de Xavi Pascual es van refer d'un mal inici a l'infern de l'OAKA i van provocar un final de partit d'infart. Dos tirs lliures fallats per Tomic van condemnar els catalans a un desenllaç a cara o creu.

Els grecs van sortir amb més intensitat i amb les idees més clares (20-10, al final del 1r quart). Navarro (17 punts) va mantenir els blaugrana en el marcador i Bramos (14 punts) va estirar el carro verd (38-29 al descans).

Pascual va plantejar variants defensives en el tercer quart i va aconseguir descentrar l'atac del Panathinaikos. El Barça va aconseguir un parcial favorable de 12-22 i va arribar al minut 30 al davant (50-51).

Últim quart d'infart amb Diamantidis (12 punts) i Jasikevicius (13 punts) com a líders. Grecs i catalans, a base de triples, van intercanviar el domini en el marcador. 59-63 a 2 min 20 per acabar el matx, però el Barça ja no va anotar més. Una esmaixada de Lasme i un triple afortunat de Diamantidis van posar el Panathinaikos al davant. Els dos tirs lliures fallats per Tomic (12 punts i 9 rebots) i un llançament al ferro de Jasikevicius van condemnar el Barça, que veu com s'allunya la Final Four de Londres.