Bàsquet

El Barça Regal més pràctic s'endú la victòria a la pista del CAI Saragossa (49-68)

El Barça Regal ha deixat clara la seva condició de líder de la Lliga Endesa, tot i estar a un nivell més baix del normal, i ha portat el partit on més li ha convingut contra un CAI que arribava amb aspiracions d'entrar al "play-off". El joc pausat i la gran defensa dels de Xavi Pascual han estat les claus del matx (49-68). Ndong, 17 punts i 9 rebots, ha estat el millor blaugrana.

Actualitzat
Tots dos equips han començat el partit amb el peu esquerre, massa precipitats en atac, tot i que han estat els blaugrana els que han pres la iniciativa gràcies al rebot, sobretot defensiu. Els locals no trobaven la manera de superar la defensa en zona que proposava Xavi Pascual. 

Ndong, el millor

Amb Boniface Ndong de protagonista, els barcelonistes han obert forat i han aconseguit rendes properes als deu punts (10-18). Un parcial de 8-0 ha posat els aragonesos al davant en el marcador (24-23) en els seus millors moments. Però la reacció blaugrana ha estat ràpida. Un 0-7 amb triple inclòs sobre el clàxon de Marcelinho Huertas ha permès el seu equip anar al descans amb un avantatge de sis punts (24-30).

Control blaugrana

Els homes d'Abós han mantingut la ineficàcia en atac, fet que ha permès al Barça prendre's amb calma el que quedava de partit i anar augmentat el forat fins el 19 punts finals. Un partit amb poca història. Deu jugadors blaugrana han anotat, per cert. Les rotacions en un equip de tanta qualitat com el Barça són bàsiques per repartir l'esforç i per tornar boig el rival, com el CAI, on el brasiler Hettsheimeir, un pivot clarament a l'alça, ha acabat ofuscat per la defensa blaugrana: només ha anotat 2 punts.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut