Barça

El Barça refusa una oferta important per André Gomes i el declara intransferible

Segons ha pogut saber el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, aquesta proposta d'un club de la Premier League igualava econòmicament la inversió que el club blaugrana va fer pel migcampista portuguès l'estiu passat, de 35 milions d'euros

Actualitzat

El Barça ha refusat una oferta important per André Gomes i l'ha declarat intransferible, segons ha pogut saber el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio. En les últimes hores el Barça ha dit que no a una oferta econòmicament molt important per traspassar el migcampista portuguès. L'oferta la va traslladar ahir Jorge Mendes, que és l'agent d'André Gomes, en una visita de tres hores de la que avui informa "Mundo Deportivo" i que ahir també van explicar els companys de RAC 1.

En aquesta trobada entre Mendes i els dirigents del Barça, Mendes va posar sobre la taula una oferta d'un equip de la Premier que igualava econòmicament la inversió que el Barça va fer per André Gomes l'estiu passat: 35 milions d'euros.

La resposta dels responsables esportius del Barça va ser molt clara. André Gomes no està en venda, és un jugador que es considera fonamental per la pròxima temporada, és una de les grans apostes de Robert Fernández i Valverde també el considera un jugador molt important per al seu Barça.

En la reunió d'ahir Mendes va treure el nom d'André Gomes, a qui representa, i també el d'Arda Turan, a qui el Barça sí està obert a traspassar. Mendes no és l'agent d'Arda però sí fa d'intermediari i ha plantejat alguna possible sortida que el turc, de moment, ha refusat. De moment, no hi ha cap oferta que convenci a Arda, ni a la Xina, ni de d'altres lligues.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut