Samuel Umtiti pot rebre l'alta mèdica aviat (@FCBarcelona)
Barça

El Barça recupera Umtiti de cara al partit contra l'Eibar

El central francès està ultimant la seva recuperació i podria reaparèixer a Ipurua cinc mesos després

Xavier LemusActualitzat

El Barça ha fet aquest dimarts el segon entrenament de la setmana, que acaba amb la represa de la Lliga, dissabte (13.00) al camp de l'Eibar.

Una de les grans novetats de l'equip barcelonista per a aquest partit podria ser la reaparició, cinc mesos després, de Samuel Umtiti. El central francès, que no juga un partit oficial des del passat mes de maig, ha estat entrant progressivament als entrenaments de l'equip i espera rebre l'alta mèdica a temps per entrar en la convocatòria de Valverde. La seva presència serà molt benvinguda pel tècnic blaugrana, que té la baixa per sanció de Gerard Piqué. Després, ja serà cosa del tècnic basc veure si opta per Umtiti, amb poc ritme, o Todibo, amb poc rodatge, com a company de Lenglet a l'eix de la defensa. 

A més, Valverde ha recuperat efectius per al mig del camp: tant Arthur Melo com Frenkie de Jong i Ivan Rakitic s'han incorporat aquest dimarts als entrenaments després de jugar amb les seves respectives seleccions. Encara falten per tornar els francesos Antoine Griezmann i Clément Lenglet i el xilè Arturo Vidal, a més de Sergio Busquets i Ansu Fati, convocats amb les seleccions espanyoles absoluta i sub-21, respectivament.

Com Umtiti, també Junior és al final de la seva recuperació i podria rebre l'alta mèdica abans de dissabte. A l'entrenament d'aquest dimarts hi han participat Riqui Puig i Iñaki Peña, del filial. Carles Pérez ha fet part de l'entrenament amb el grup, però és dubte per a dissabte.

ARXIVAT A:
Umtiti
Anar al contingut