El Barça recupera Esquerdinha pel play-off exprés
Esquerdinha celebra un gol amb els seus companys
FUTBOL SALA

El Barça recupera Esquerdinha per al play-off exprés de Màlaga

El conjunt d'Andreu Plaza ha anat a Màlaga amb la recuperació d'Esquerdinha, que ha rebut l'alta mèdica; Ferrao no hi podrà participar per una lesió muscular

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha anat a Màlaga per disputar el play-off exprés pel títol de la Lliga Nacional de Futbol Sala amb la novetat de Leandro Rodrigues, "Esquerdinha", que ha rebut l'alta mèdica. Esquerdinha es troba totalment restablert de la lesió de lligaments creuats del genoll dret que va tenir al setembre.

Qui no ha anat a Màlaga, tal com anunciàvem aquest dissabte ha estat Carlos Gularte, "Ferrao", que s'ha tornat a lesionar, mentre es recuperava de la seva lesió al tendó d'Aquil·les.


L'entrenador de Barça, Andreu Plaza, ha assegurat que l'equip afronta el repte "en bones condicions". "Les ganes s'han multiplicat abans de començar, a causa de tot el temps que l'equip ha hagut d'estar aturat", ha apuntat. Per al preparador del conjunt blaugrana, "el control de les emocions i tenir cap" seran algunes de les claus per aconseguir l'objectiu.

"Que l'ansietat no ens pugui i que no vulguem fer més coses de les que podem a nivell físic", ha indicat Plaza, que ha subratllat la necessitat de "mentalitzar a tots de la importància de la competició i d'adaptar-se el format en què toca disputar-la".

El primer escull serà el Llevant, un rival "perillós", segons Plaza: "Ens coneixem bé perquè ens hem enfrontat moltes vegades últimament i sempre ens ho han posat difícil".

La penya blaugrana dels Dracs 1991 han acomiadat l'equip aquest diumenge:

 

Anar al contingut