(@fcbarcelona)
Barça

El Barça recupera el seu trident per aconseguir la seva primera victòria a domicili

Valverde podrà comptar per primer cop aquesta lliga amb el trident format per Leo Messi, Luis Suárez i Antoine Griezmann

Actualitzat

El Granada persegueix aquest dissabte la seva tercera victòria consecutiva després de les aconseguides davant Espanyol (0-3) i Celta (0-2) contra un Barcelona que arriba al Nuevo Los Cármenes sense haver estat capaç encara de guanyar a domicili i que podrà comptar amb el trident format per Leo Messi, Luis Suárez i Antoine Griezmann.

Després de quatre jornades, aquest triplet s'estrenarà a Los Cármenes. Les lesions de Messi i Suárez han impedit veure a la davantera desitjada pels barcelonistes. L'arribada de Griezmann ve a donar-li més opcions en atac a Ernesto Valverde, però fins ara no ha estat possible. 

El rendiment com visitant és el principal dubte d'aquest Barça. Dels tres partits lluny del Camp Nou no n'ha guanyat cap. Va perdre a San Mamés, va empatar a Pamplona i també a Dortmund, on Marc André ter-Stegen es va convertir en el salvador de l'equip després d'un partit dominat pel Borusia.

A Granada, les coses han de començar a canviar. Amb Messi, que ja va tenir mitja hora a Dortmund després de gairebé un mes i mig de baixa, i Suárez, que va tornar davant el València després d'un mes de baixa, Griezmann es trobarà més acompanyat i ara es tracta d'automatitzar moviments i comprovar que barregen bé.

Un Granada molt endollat

El Granada de Diego Martínez afronta el partit amb la moral pels núvols després d'acumular set punts en les quatre primeres jornades, els mateixos que el Barcelona, i signar dos triomfs seguits fora sense encaixar gol. Ara vol traslladar aquestes bones sensacions al Nuevo Los Cármenes, on va perdre per 0-1 davant el Sevilla en la seva única compareixença fins al moment en aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut