Dika Mem en un partit de la Champions del Barça (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça recupera el liderat a la Champions amb una victòria de prestigi sobre el PSG (30-27)

Les 17 aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i els 7 gols de Dika Mem, 6 a la segona part, donen al Barça la quarta victòria en la fase de grups

Vicens PradosActualitzat

Un Barça-PSG pot ser perfectament la final de la Champions d'aquesta temporada. I avui al Palau n'hem tingut una primera versió, amb dos grans equips que s'han estudiat fins l'últim detall i que al descans només havien marcat 13 gols cadascun. Aquest marcador tan baix s'ha degut, en part, al treball defensiu de tots dos equips però sobretot a la gran aportació de les dues porteries, amb Gonzalo Pérez de Vargas i Vincent Gerard empatats a 8 aturades cadascun.

La primera part ha estat d'alternances en el marcador, tot i que el primer gol no ha arribat fins passats els tres minuts. El Barça ha arribat a guanyar de dos, però el PSG no li ha costat eixugar la diferència. El joc més col·lectiu del Barça l'ha contrarestat el PSG amb les individualitats de l'exblaugrana Mike Hansen, autor de 5 dels 13 gols del seu equip.

La segona part ha seguit pel mateix camí. Cap dels dos equips aconseguia escapar-se al marcador, gràcies a l'encert de les dues porteries, però en l'últim quart d'hora ha arribat el factor diferencial. Dika Mem, que només havia marcat un gol en el primer temps, ha començat a escalfar el braç i n'ha fet sis que, juntament amb les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas, 9 en la segona part per un total de 17, han estat factors definitius per allargar la ratxa d'imbatibilitat del Barça al Palau i arrodonir la victòria fins el 30-27 final.

Amb aquesta quarta victòria a la fase de grups, el Barça manté el liderat del Grup B empatat amb el Kielce polonès i el Veszprém hongarès.