Barça

El Barça recorrerà la sentència sobre el vot de censura del 2017

La justícia ha donat la raó a Agusti Benedito en el litigi sobre els terminis de l'acció, però el club presentarà recurs
Actualitzat

El Jutjat de Primera Instància Número 34 de Barcelona va considerar que el Barça no va actuar com tocava en considerar els dissabte com dies hàbils en el vot de censura que Agustí Benedito va promoure l'estiu de 2017. D'aquesta manera, interpreta la sentència, es va perjudicar la recollida de firmes per tirar endavant l'acció.

Aquest dimarts tarda, però, l'entitat blaugrana ha posat de manifest el seu desacord amb la sentència i ha anunciat que "interposaran un recurs d'apel·lació perquè es considera que aquesta resolució no està ajustada a dret", en paraules de Josep Vives, portaveu del club. En la mateixa declaració difosa pel Barça, Vives afegeix que "és absolutament fals que la Junta Directiva pretengués ni vulnerar ni restringir els drets d'aquells socis i sòcies que van impulsa aquesta iniciativa".

Segons Vives, el club hauria pogut optar pels criteris que regeixen "associacions i organitzacions privades i considerar que per aquests processos es compten els dies naturals, sense exceptuar cap dia. Per contra, es va decidir actuar seguint la tradició del club en els casos d'eleccions o altres vots de censura, considerant els dissabtes com dies hàbils, però no els diumenges i festius".

Vives ha recordat també que la Junta va dur a l'Assemblea de Compromissaris un nou paràgraf dels Estatuts per aclarir encara més la situació, remarcar que els dissabtes són dies hàbils i que l'Assemblea ho va aprovar per àmplia majoria.

Anar al contingut