Koeman arribant a les oficines del Barça (Foto: EFE)
BARÇA

Laporta reconeix a Koeman que estan buscant nou entrenador

En la breu trobada d'aquest dimarts a les oficines del Barça, Laporta va demanar al neerlandès 15 dies més de pròrroga per avançar negociacions amb altres tècnics. Koeman té la sensació que el club només vol guanyar temps

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça continua sense desllorigar el futur de la banqueta. La reunió de mitja hora d'aquest dimarts a les oficines del Camp Nou -igual que el dinar de fa uns dies al restaurant Via Veneto de Barcelona- no han servit per aclarir el futur de Ronald Koeman.

Segons ha pogut saber TV3, Laporta va demanar al neerlandès 15 dies més de pròrroga per avançar i mirar d'enllestir negociacions ja obertes amb altres entrenadors. Només en el cas que aquests contactes no acabessin amb acord, Koeman continuaria com a entrenador culer.  

Tot i la imatge de cordialitat que van voler transmetre les dues bandes, Koeman -que va estar acompanyat del seu representant, Rob Jansen- va sortir amb la sensació que amb aquesta estratègia el club només mira de guanyar temps i sentint-se tractat com un segon plat. Una manera de fer, creu, que es correspon poc amb la seva trajectòria històrica al club.

Des de l'àrea esportiva, s'aposta per la continuïtat de Koeman. De fet, s'estan negociant fitxatges recomanats especialment per l'heroi de Wembley, com ara el de Georginio Wijnaldum. Sense anar mes lluny, aquest dimarts al matí, el mateix Laporta -acompanyat de Mateu Alemany i Rafa Yuste- es va trobar també amb el representant i amb l'advocat del fins ara jugador del Liverpool.

Així doncs, després d'una temporada tan intensa com convulsa, Koeman marxa de vacances sense saber quin serà el seu futur immediat, però amb un any de contracte encara per complir.

 

 

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut