Barça

El Barça rebutja la contraproposta del PSG i frena les negociacions per Neymar

El Barça no vol Neymar amb les condicions que ha demanat per ell el PSG i frena les negociacions per portar el brasiler al Camp Nou

Actualitzat

Dilluns es tanca el mercat de fitxatges i, per tant, al Barça se li acaba el temps per intentar fitxar Neymar.

El PSG taxa Neymar en 215 milions d'euros. Per al club francès, aquest és el preu del futbolista brasiler. L'última proposta dels parisencs per deixar-lo marxar a Barcelona consistia que el Barça en pagués 130 milions en efectiu, els traspassés Rakitic i Todibo, i els cedís Ousmane Dembélé.

Una proposta que no ha pogut tirar endavant perquè el mateix PSG ha estat incapaç de convèncer els tres jugadors perquè fessin les maletes i canviessin el Camp Nou pel Parc dels Prínceps.

Amb aquesta situació, el Barça frena les negociacions perquè el que no es vol fer -en cap cas- és una bogeria econòmica que posi en perill la sostenibilitat econòmica del club.

En aquest sentit, la tresoreria blaugrana té molt presents els esforços econòmics que ja s'han hagut de fer per fitxar De Jong i Griezmann. Des de l'àrea esportiva sempre s'ha considerat que amb el francès la davantera estava més que coberta.

Amb aquest panorama, el retorn de Neymar a Barcelona és molt difícil. Però amb un serial que ha tingut tants girs de guió i capítols inesperats, res és descartable. El mercat d'estiu tanca dilluns a la nit.

ARXIVAT A:
Neymar
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut