Barça

El Barça proposa Leo Messi com a candidat a ser condecorat amb la Creu de Sant Jordi

Segons ha avançat Mundo Deportivo, la iniciativa ha sorgit des de la junta directiva blaugrana i s'han unit tant la Generalitat com l'Ajuntament de Barcelona
Actualitzat

Messi celebra un gol amb la samarreta del Barça (Reuters)

El FC Barcelona ha proposat Leo Messi per ser condecorat amb la Creu de Sant Jordi, una distinció que atorga la Generalitat des del 1981 i que distingeix "les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural".

Segons ha avançat Mundo Deportivo, la iniciativa ha sorgit des de la junta directiva blaugrana i s'han unit tant la Generalitat com l'Ajuntament de Barcelona. La candidatura de Messi està avalada per tres cartes signades pel president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu; el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i la comissionada d'Esports del consistori barceloní, Marta Carranza.

La cerimònia d'entrega de les Creus de Sant Jordi d'aquest any està prevista que es faci el 8 de maig al Gran Teatre del Liceu. En cas de ser un dels guardonats, Messi es podria perdre la cita ja que la gala coincideix amb les semifinals de la Lliga de Campions en l'hipotètic cas que el Barça s'hagi classificat.