El Barça està enllestint el protocol per al retorn dels aficionats a l'estadi
BARÇA

El Barça programa un entrenament al Camp Nou

La sessió està prevista per a dissabte que ve i els jugadors es podran familiaritzar amb l'ambient que els tocarà viure en el tram final de la Lliga

Francesc LatorreActualitzat

Si no hi ha cap novetat d'última hora, dissabte que ve el Barça canviarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper pel Camp Nou per fer-hi la sessió d'entrenament. Els jugadors de Quique Setién no trepitgen la gespa del seu estadi des del dia 7 de març, jornada en què van derrotar la Reial Societat per 1-0. Serà, doncs, la primera vegada que hi tornen des que va esclatar la pandèmia del coronavirus.

Amb l'estadi absolutament buit, els jugadors podran començar a familiaritzar-se amb l'ambient que els tocarà viure quan es reprengui la competició de Lliga. El primer partit el jugaran a Son Moix contra el Mallorca i el dimarts dia 16 rebran el Leganés a casa. Molts dels jugadors de la plantilla ja tenen experiència en aquest sentit, i és que l'1 d'octubre del 2017 ja van jugar un Barça-Las Palmas en aquestes condicions. Ara el coronavirus farà que juguin a porta tancada i sense públic les 11 jornades que queden del campionat de Lliga.

 

 

Anar al contingut