Messi va veure una targeta groga per ensenyar una samarreta en record a Maradona (EFE/ Andreu Dalmau)
Barça

El Barça presenta un escrit per la groga que va veure Messi contra l'Osasuna

En altres casos similars, com una dedicatòria de Sergio Ramos a Antonio Puerta, el Comitè de Competició va decidir deixar la targeta sense efecte

Redacció Esport3Actualitzat

Els serveis jurídics del Barça han enviat un escrit al Comitè de Competició demanant que es reconsideri la targeta groga que va veure Leo Messi diumenge contra l'Osasuna per treure's la samarreta blaugrana i ensenyar-ne una del Newell's Old Boys, com a homenatge a Maradona en la celebració del seu gol. En altres casos similars, com una dedicatòria de Sergio Ramos a Antonio Puerta, el comitè va decidir deixar la groga sense efecte.

El Barça no presentarà un escrit d'al·legacions, perquè "la norma és molt clara", i determina que un jugador serà castigat amb una targeta groga quan es tregui la samarreta de joc. No obstant això, des del club blaugrana han enviat un escrit per posar en context la situació i l'homenatge de Messi a Maradona amb una samarreta del Newell's Old Boys, el club de Rosario on va jugar Diego i d'on és natural Leo.
 
Es dona el cas que la samarreta és un regal de Sergio Fernández, un jutge argentí que n'és col·leccionista, que la va lliurar a Messi el 2018 durant el Mundial de Rússia. Aquesta samarreta, que va ensenyar Messi després de marcar el 4-0 contra l'Osasuna i que portava a sota de la del Barça, va ser el particular homenatge del 10 blaugrana al seu compatriota.
 
La samarreta la va lluir Maradona el dia de la seva estrena al Newell's. Curiosament, aquell dia Messi, amb només sis anys, era a l'estadi amb el seu pare, i Diego va anotar un gol molt semblant al 4-0 signat per Leo contra l'Osasuna.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut