FC Barcelona
El Barça presenta una denúncia contra la gestió de Bartomeu
Barça

El Barça presenta una denúncia contra la gestió de Bartomeu

Dimarts que ve, 1 de febrer, el club presentarà públicament els resultats del treball d'investigació "forensic", iniciat com a conseqüència de la "due diligence"

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha començat els tràmits per presentar una denúncia contra l'anterior junta de Josep Maria Bartomeu davant la Fiscalia Provincial de Barcelona. El club blaugrana ho ha anunciat en un comunicat oficial, on ha destacat que el tràmit judicial es farà arran dels resultats que es desprenen de la investigació financera iniciada per l'actual junta de Joan Laporta.

Dimarts que ve, 1 de febrer, es donaran a conèixer aquests resultats de l'auditoria que es va encarregar per detectar possibles anomalies en la gestió econòmica del club durant l'anterior mandat, el que es coneix com a investigació "forensic". La presentació es farà a l'Auditori 1899 a les 11.00 i anirà a càrrec de l'actual president del Barça, Joan Laporta.

Bartomeu, tranquil

Malgrat tot, Josep Maria Bartomeu assegura que no hi ha cap motiu per estar preocupat. L'anterior president del club ha explicat a TV3 que està tranquil sobre les possibles acusacions que tinguin contra ell o la seva junta. En el seu pas pel programa d'Esport3 "Vaques sagrades", Bartomeu va deixar clar que cap membre de la seva junta va posar mà a la caixa.

Els programa Onze, d'Esport3 ha revelat tots els detalls sobre la reacció de Bartomeu:

 

Anar al contingut