Memphis Depay, amb la tercera equipació blaugrana (fcbarcelona.cat)
Barça

El Barça presenta la tercera equipació, exclusiva per a la Champions

El disseny és fruit d'una creació artística en què hi han estat implicats joves talents de Barcelona que fan una reinterpretació de les tradicionals franges blaugranes

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha presentat la tercera equipació del 2021/22, que serà únicament i exclusivament per a la Lliga de Campions. En el seu disseny hi han estat implicats joves talents de la ciutat, que han fet una reinterpretació creativa de les tradicionals franges blaugranes. Amb l'objectiu de ser trencadora i innovadora, la samarreta incorpora una representació dels barris de Barcelona.

En total, les trames representen cinc barris de la ciutat: el Poble-sec, el Poblenou, Gràcia, el Raval i les Corts. Diferents siluetes plasmen els elements arquitectònics i culturals més característics de cadascun d'aquests districtes de Barcelona, que han estat reinterpretats pels joves de la ciutat. Als pantalons i a les mitgetes s'hi pot llegir el missatge: "El nostre Barça".

La data escollida per a l'estrena de la nova equipació és el complicat duel contra el Bayern de Munic al Camp Nou, el pròxim dimarts dia 14 de setembre. El partit serà el primer de la fase de grups de la Lliga de Campions. L'equip femení també utilitzarà aquest disseny per als seus partits de la Champions.

Anar al contingut