Bàsquet

El Barça presenta Chuck Eidson, mentre que Morris i Anderson no continuen

L'aler nord-americà Chuck Eidson ja ha estat presentat com a nou jugador del Barça. Durant l'acte de presentació, Eidson ha destacat que està "content" de ser en un "gran club com el Barça". "M'agradaria que la competició comencés demà perquè estic motivat per jugar. La raó per la qual els jugadors vénen a Barcelona és perquè volen guanyar títols", ha afegit. El secretari tècnic del Regal Barça, Joan Creus, ha expressat que "la qualitat del jugador va molt d'acord amb la filosofia de l'equip i els objectius que persegueix". El club barcelonista, a més de fer oficial la incorporació de l'exjugador del Maccabi de Tel Aviv, també ha anunciat que Alan Anderson i Terence Morris no continuaran a l'equip.

Actualitzat
Eidson és un basquetbolista de 2,02 metres, que pot actuar tant d'aler com d'escorta, i que destaca per la seva polivalència i va ser un dels jugadors clau en la bona campanya europea del Maccabi. Bon tirador i bon passador, Eidson és un jugador que ajuda en el rebot defensiu i ofensiu i serà un complement ideal per a l'equip de Xavi Pascual. El nord-americà, de 31 anys, es va formar a les files de la Universitat de Carolina del Sud i va jugar al North Charleston Lowgators, de la Lliga Nord-americana de desenvolupament (2003-04).

Després va fitxar per l'equip alemany del Giessen 46ers (2004-06), i també va jugar al Strasbourg IG francès (2006-07). Dues bones temporades al Lietuvos Rytas (2007-09) li van obrir les portes del Maccabi, on ha jugat les dues últimes temporades.

Eidson és el primer fitxatge de l'equip català de cara a la temporada que ve, que en pocs dies ha anunciat les renovacions de Pete Mickeal i Fran Vázquez, així com la marxa de Ricky Rubio i de Gianluca Basile.

El club català també ha comunicat que no continuaran a l'equip els nord-americans Terence Morris i Alan Anderson. En el cas del primer, l'equip ha decidit no fer efectiva la clàusula de renovació per una temporada més de què disposava, mentre que l'aler, contractat després de la lesió de Pete Mickeal, finalitzava el seu contracte.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut