Barça

Alves: "El vestidor ara està millor perquè jo soc aquí"

Les primeres paraules del brasiler han estat una declaració d'intencions. El Camp Nou ha embogit quan ha trepitjat la gespa

Redacció Esport3Actualitzat

Dani Alves s'ha presentat amb sandàlies tal com va fer el dia de la seva primera presentació com a jugador del Barça. Acompanyat del president Joan Laporta ha deixat imatges Made in Alves sobre la gespa del Camp Nou.

 

El públic ha embogit i les seves primeres paraules han estat una declaració d'intencions.

"Visca el Barça, visca Catalunya i visca la mare que us va parir a tots!"

El brasiler ha deixat clar per què ha escollit el dorsal número 8.

"He triat el 8 per Hristo Stóitxkov i per Andrés Iniesta. Els homenatges cal fer-los en vida. El vestidor ara està millor perquè jo soc aquí."

Alves, de 38 anys, reforça el Barça de cara al segon tram de la temporada. Arriba lliure de contracte i firma pel que resta de temporada. Per qüestions contractuals no podrà jugar amb l'equip fins al gener, però ja ha participat en els primers entrenaments amb l'equip, perquè s'espera que aporti tant al camp com al vestidor. En aquesta segona etapa al club blaugrana, el lateral brasiler lluirà el dorsal 8, que havia quedat vacant des que a l'estiu Miralem Pjanic va marxar cedit al Besiktas.

 

En la roda de premsa d'avui no ha donat més titulars perquè ja els havia deixat anar durant la setmana. Això sí, ha deixat clar el seu objectiu.

"És moment d'ajuntar forces amb tots aquells que diuen que són del Barça. El repte és gran, però les ganes ho són més. Hem de reconstruir el club."

 

També ha parlat sobre Leo Messi.

"Messi? Si em deixen un parell d'hores, el vaig a buscar (riu). Messi és el més gran que he vist mai, sempre es troben a faltar els grans. Seria increïble tornar-lo a veure aquí, però a vegades les coses no poden ser."

Alves ha detallat les converses amb Xavi Hernández:

"He parlat amb Xavi, he vingut aquí per fer de lateral, però també puc jugar en altres posicions. No m'he de posar límits, si te'n poses, ets descartable. De moment estic entrenant de lateral".

Dani Alves, dirigint-se als seus nous companys
Dani Alves dirigint-se als seus nous companys

Els periodistes també han volgut preguntar sobre aquesta fotografia d'ahir al vestidor del Barça i Alves no l'ha volgut passar per alt.

 "Dembélé és un jugador excepcional que necessita entendre què és el Barça i creure que és un grandíssim jugador. Pot fer moltes coses grans aquí."

ARXIVAT A:
DaniAlves
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut