Barça

Antoine Griezmann: "Accepto aquest important repte, he vingut al Barça a superar-me"

El davanter francès ha signat el contracte que el vincula al Barça les pròximes cinc temporades

Actualitzat

Després de passar l'habitual revisió mèdica aquest diumenge al matí, Antoine Griezmann ha passat aquesta mateixa tarda pel Camp Nou, on ha signat el contracte que el vincularà al Barça les pròximes cinc temporades i posteriorment s'ha fet la fotografia amb la samarreta del Barça, on lluirà el dorsal número 17.

Com ja va passar amb la presentació de Neto, Griezmann ha fet una sessió fotogràfica a la platea de primera graderia de tribuna del Camp Nou sense la presència d'aficionats, i no ha pogut trepitjar la gespa del Camp Nou a causa dels treballs de remodelació que s'hi estan fent. Això sí, ha pogut fer els habituals tocs de pilota.

Posteriorment Antoine Griezmann ha comparegut en roda de premsa i no podia mostrar-se més feliç per la seva nova etapa professional. En primer lloc ha tingut un record cap a la Reial Societat i cap a l'Atlètic de Madrid.

"Accepto aquest important repte. He vingut a superar-me, no està en la zona de confort. Vull ser important en un club important i guanyar una Champions, que és el que encara falta en el meu palmarès."

El canvi de decisió respecte a l'any passat

"La meva família estava bé a Madrid i creia que encara em faltava alguna cosa per viure a l'Atlètic, però aquest any ha estat diferent. No me'n penedeixo, de la decisió de l'any passat. L'important és que ara soc aquí i si s'ha de demanar perdó és en el camp on parlo millor."

La polèmica amb la seva sortida de l'Atlètic de Madrid

"Tinc admiració i respecte per l'Atlètic. Ho he donat tot en el camp fins a l'últim moment."

Jugar amb Messi

"Per a mi és el número 1, és una referència. És el Lebron del futbol. És una alegria poder jugar al seu costat."

El seu lloc en els plans de Valverde

"Hem parlat una mica però dilluns ja aprofundirem en tàctica. Puc jugar a l'esquerra, a la dreta o pel mig. L'únic que importa és que guanyi l'equip."

El dorsal 17

"El 7 ja tenia nom i llavors hem triat amb la família el que més s'hi assemblava."

 

 

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha desmentit com diu l'Atlètic de Madrid que hi hagués cap precontracte signat entre Griezmann i el Barça amb data anterior a l'1 de juliol, quan la clàusula de rescissió del francès va baixar de 200 a 120 milions d'euros.

"He parlat amb Cerezo. Ja veurem fins on arribaran però jo us asseguro que no hi ha res."

El pagament dels 120 milions d'euros de la clàusula de rescissió.

"No ha estat fàcil el pagament de la clàusula. Vam intentar negociar un pagament ajornat, però no va ser possible. El Barça ha demanat un préstec de 35 milions d'euros que cal tornar en sis mesos i hem anticipat factures en les vendes de jugadors que ens ha permès reunir els altres 85 milions d'euros."

 

 

També ha parlat el secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, que s'ha desfet en elogis cap al davanter francès:

"Pot jugar en moltes posicions i diferents i fer-ho molt bé. És molt intel·ligent en el camp, està cridat a ser un dels més grans i ens ha de donar molts títols."

ARXIVAT A:
Griezmann
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut