Barça

El Barça presenta al·legacions a la denúncia del Llevant

El Barça i el Llevant esperen el dictamen del Comitè de Competició sobre el cas Chumi quan falten poques hores perquè es faci el sorteig dels quarts de final de la Copa

Actualitzat

El Barça ha presentat poc abans de la una del migdia les seves al·legacions a la denúncia que ha presentat el Llevant per alineació indeguda de Chumi amb l'equip barcelonista en partit de Copa. El club espera que el Comitè de Competició li doni la raó, quan falten poques hores perquè es faci el sorteig dels quarts de final de la competició.

La suposada irregularitat del Barça va ser comesa en el partit d'anada de l'eliminatòria entre els dos equips. Tot i que el Barça es va guanyar la classificació esportivament en el global de l'eliminatòria (4-2), el Comitè de Competició podria estimar que va incórrer en alineació indeguda en fer jugar el central Chumi quan aquest tenia pendent de complir un partit de sanció amb el filial per acumulació d'amonestacions.      

La jutge única Carmen Pérez hauria de dictaminar aquest mateix divendres si admet a tràmit la denúncia, tenint en compte que el termini per efectuar-la era de 48 hores un cop comesa la suposada infracció. En cas que Competició no admetés la denúncia, el Llevant podria recórrer al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAD).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut