Barça

El Barça, preparat per enfrontar-se dimarts contra el Chelsea al Japó

L'equip que dirigeix Ernesto Valverde s'enfrontarà al conjunt anglès en el primer amistós del curs (12.30 hora catalana) que servirà per veure el debut de Griezmann i De Jong amb la samarreta blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona s'ha entrenat aquest dilluns per preparar el seu debut a la pretemporada. Ho ha fet sota la pluja. Abans d'exercitar-se, han parlat Antoine Griezmann i el croat Ivan Rakitic. El davanter francès ha dit que ja ha parlat amb Luis Suárez, però que encara no ha tingut l'oportunitat de fer-ho amb Leo Messi. Rakitic ha assegurat que vol contiuar vestint de blaugrana i ha parlat dels propers partits de pretemporada:

"També serà molt especial jugar dos partits aquí, sobretot el del Vissel Kobe contra Iniesta, Villa i Samper, que formen part de la nostra família."

El Barça es veurà les cares contra el Chelsea aquest dimarts a l'Estadi de Saitama, durant la gira del club blaugrana al Japó. Serà el primer dels dos partits a territori nipó i servirà per veure l'estrena d'Antoine Griezmann i Frenkie de Jong amb la samarreta blaugrana. Tots dos equips lluitaran per disputar-se la Rakuten Cup i serà el primer test de la pretemporada per al conjunt de Valverde.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut