Futbol sala

El Barça es desfà del Viten Orsha en l'estrena de la ronda inicial de la Champions (5-1)

Hat-trick decisiu del brasiler en el debut europeu del Barça contra el Viten Orsha. Bernat Povill i Adolfo han arrodonit la maneta blaugrana

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ja té els 3 primers punts de la ronda principal de la Champions de futbol sala. Els de Jesús Velasco han complert el guió previst i s'han imposat al Viten Orsha per 5 a 1 en l'estrena a la màxima competició continental.

Tot ha quedat vist per a sentència en una primera part brillantíssima del conjunt culer, amb un nom propi: Jean-Pierre Guisel "Pito", que ha trencat el partit. El fitxatge estrella de l'estiu no només ha fet el seu primer gol amb la samarreta blaugrana en competició oficial al minut 4 (1-0), sinó que n'hi ha afegit dos més. Els tres gols consecutius de Pito –dos d'ells robant la pilota a la primera línia de pressió- han deixat el rival tocat en tan sols 12 minuts de partit.

Abans del descans, l'olesà Bernat Povill ha firmat el 4 a 0. Els bielorussos havien tingut oportunitats per marcar, però els ha faltat punteria. L'equip de Popov ha mirat de canviar la dinàmica amb l'atac de porter jugador que ha utilitzat durant la resta del matx. Només Lazyuk ha aconseguit superar Miquel Feixas en una espectacular canonada a l'escaire. En els darrers minuts, el Barça ha apujat la pressió defensiva i ha pescat la pilota del 5 a 1 que ha marcat Adolfo.

Aquest dimecres, el Barça disputarà el segon partit d'aquesta ronda principal contra el Llevant, un duel que Esport3 també oferirà en directe a partir de les 15.30 hores.