SUPERCOPA

Messi surt de titular a la Supercopa

Leo Messi serà titular aquesta nit en la final de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club de Bilbao. Superats els seus problemes físics, el crac blaugrana liderarà l'equip, que a partir de les 21.00 lluitarà pel primer títol de la temporada.

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi sortirà a l'onze titular de Koeman a la final de la Supercopa davant l'Athletic Club un cop superades les molèsties físiques que ha patit els darrers dies. Respecte el partit de la semifinal, Messi entra per Braithwaite i Dest per Mingueza. Ronald Koeman presentarà d'entrada Ter Stegen a la porteria; Dest, Araújo, Lenglet i Jordi Alba a la defensa; al mig del camp, De Jong, Sergio Busquets i Pedri, i a la davantera Dembélé, Messi i Griezmann.

 

 

El Barça juga la final de la Supercopa d'Espanya contra l'Athletic Club de Bilbao aquest vespre a Sevilla (21h) a l'estadi de La Cartuja.

Els precedents dels Barça - Athletic Club

El Barça es va proclamar per primer cop campió de la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic Club al novembre de 1983. Tot i que a la tornada al Camp Nou, els blaugrana van perdre 0-1, els de Menotti havien fet una exhibició a San Mamés amb una victòria per 1-3 que va ser clau per a la consecució del títol. 

Carles Puyol va ser l'encarregat d'aixecar el trofeu de campió de la Supercopa la temporada 2009-2010 en el segon precedent entre el Barça i l'Athletic Club. Els blaugranes van imposar-se tant a San Mamés com al Camp Nou. Un trofeu celebrat que va acabar amb volta d'honor, ja que aquella Supercopa va suposar un dels títols del sextet del 2009 amb Guardiola a la banqueta. 

L'últim precedent entre Barça i Athletic, a l'estiu del 2015, la Supercopa va ser per als bascos. Golejada per 4-0 a San Mamés, amb "hat trick" d'Aduriz i empat a un al Camp Nou. Ara bé, avui els dos entrenadors agafaran com a referència el partit a San Mamés de fa 11 dies amb triomf del Barça. I és que l'única vegada que Marcelino ha guanyat el Barça va ser a la final de Copa amb el València de fa dues temporades.

 

ARXIVAT A:
Messi
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut