Barça

El Barça prepara la tornada de Copa contra el Sevilla amb la baixa de Pedri

Piqué i Ronald Araujo s'han exercitat sense problemes i estaran recuperats de les seves molèsties físiques per al duel de dimecres al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

El primer equip del Barça té una setmana esportivament molt complexa. Després de guanyar el Sevilla a domicili en la lliga, aquest dilluns l'equip ha començat a preparar la tornada de semifinals de la Copa, dimecres, de nou contra el Sevilla. Els blaugranes van perdre per 2 a 0 en l'anada i, ara, al Camp Nou, necessiten remuntar per ser a la final del 17 d'abril a La Cartuja.

En la sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha destacat l'absència de Pedri, que s'estarà un mínim de dues setmanes de baixa per una lesió muscular al soli. En canvi, Piqué i Ronald Araujo s'han exercitat sense problemes i estaran recuperats de les seves molèsties físiques. També podria entrar a la llista de convocats Ilaix Morba, que ja va tenir uns minuts al Sánchez Pizjuán.

Al Sevilla asseguren haver après la lliçó i el migcampista català del conjunt andalús Joan Jordán ha dit que dimecres no es deixaran sorprendre pel Barça al Camp Nou. El Sevilla encara no sap si podrà recuperar els seus lesionats, Marcos Acuña i Lucas Ocampos. Aquest dimarts farà un darrer entrenament i després hi haurà la roda de premsa de Julen Lopetegui abans de viatjar a Barcelona.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut