Futbol

El Barça prepara la tornada a la Champions com a líder en solitari en la Lliga

Després de la victòria al Vicente Calderón i de les ensopegades de Celta i Eibar, l'equip blaugrana és l'únic que ha sumat 9 punts de 9 de possibles. L'equip prepara des d'aquest dilluns la visita al camp de la Roma

Actualitzat

El Barça torna aquest dilluns als entrenaments per preparar el partit de dimecres (20.45 h) al camp de la Roma, que suposarà el retorn de l'equip a la Champions com a vigent campió de la competició.

A l'equip blaugrana, l'estrena del curs europeu li arriba com a líder en solitari en la Lliga. Després del triomf al Vicente Calderón, l'equip de Luis Enrique és l'únic que suma 9 punts de 9 de possibles, un cop Celta i Eibar van saldar amb empat els seus respectius partits.

En el costat negatiu, el Barça registrarà una nova baixa per a la visita a Roma, la del central Thomas Vermaelen, que se suma a les de Claudio Bravo i Dani Alves. L'absència del belga es compensarà amb la tornada a l'equip de Gerard Piqué, que encara no s'ha pogut estrenar en la Lliga per sanció, però que sí que pot jugar en la Champions.

En l'entrenament d'aquest dilluns han pres part tots els jugadors disponibles del primer equip, a més del porter del filial José Aurelio Suárez i del migcampista del juvenil A Carles Aleñà.   

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut