Sergiño Dest en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)
Barça

El Barça prepara la Copa sense Sergiño Dest

El nord-americà s'ha exercitat al marge i no jugarà aquest dijous contra el Cornellà

Actualitzat

Després de dos dies de descans per pair la derrota en la final de la Supercopa d'Espanya, el Barça ha reprès aquest dimecres els entrenaments per preparar la seva estrena a la Copa del Rei d'aquesta temporada, davant el Cornellà, aquest dijous (21.00). L'eliminatòria és a partit únic i l'equip del Baix Llobregat ja es va encarregar d'eliminar en l'anterior ronda l'Atlètic de Madrid, per això el conjunt blaugrana sap que no val a badar. 

Tot i això, Ronald Koeman preveu donar descans a alguns dels jugadors que més minuts han acumulat fins ara. Un d'ells, obligat, serà Leo Messi, sancionat amb dos partits per la vermella que va veure davant l'Athletic. Un altre que tampoc jugarà és Sergiño Dest, que aquest dimecres s'ha exercitat al marge dels seus companys i que arrossega molèsties des d'abans de la Supercopa. La baixa per lesió de Sergi Roberto ha fet que el lateral nord-americà hagi sigut titular en 14 dels últims 15 partits de l'equip, fins al punt que no va poder jugar la semifinal de la Supercopa davant la Reial Societat i va ser substituït per Óscar Mingueza. El club ha informat que Dest té molèsties musculars a la cuixa dreta i que és baixa per la Copa. 

Mingueza, ja en la dinàmica del primer equip, és un dels jugadors del filial que jugaran davant el Cornellà, sigui a l'eix o al lateral. Altres jugadors del B que segurament tindran la seva oportunitat aquest dijous són Konrad de la Fuente, Ilaix Moriba i Àlex Collado, que aquest dimecres s'han entrenat amb el primer equip, com el porter Arnau Tenas.     

Anar al contingut