Barça

El Barça prepara el partit de Copa contra el València convençut que la Lliga no s'ha escapat

Comença una nova setmana a Can Barça i comença amb problemes, els que tindrà Josep Guardiola per confeccionar un onze amb garanties que dimecres s'enfronti en la Copa al València a Mestalla. El de Santpedor només podrà comptar amb 15 jugadors del primer equip i amb el dubte del canari Pedro Rodriguez, que avui no s'ha entrenat amb el grup. Sí que ho han fet 7 jugadors del filial. A més, Guardiola haurà d'aixecar la moral d'un equip que és a 7 punts del Madrid quan encara en queden 54 per jugar-se. L'equip s'ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a porta tancada. Posteriorment, José Manuel Pinto ha comparegut davant els mitjans de comunicació i ha assegurat que no donen la Lliga per perduda.

Actualitzat
Tot just ha començat la segona volta i ja hi ha qui pensa que el Barça s'ha quedat sense opcions en la Lliga. Els futbolistes blaugrana, però, estan convençuts que poden renovar el títol per quarta vegada consecutiva. La diferència és important, set punts, però aquest equip ha donat arguments perquè ningú en dubti. I els jugadors se senten capaços de remuntar la distància. Insisteixen que volen les tres competicions -Lliga, Copa i Champions- i no estan disposats a abaixar els braços. Amb aquesta voluntat han tornat als entrenaments aquest matí.

Pinto explicava aquest matí que la Lliga "de cap de les maneres. No la llençarem. Anirem a buscar el de sempre: les tres competicions. Aquest equip pot sortir d'algun daltabaix. L'important és que estem junts. No llançarem res", ha assenyalat el porter, que aquest dimecres disposarà novament de l'oportunitat de ser titular amb el Barça en el partit de Copa contra el València.

Pinto ha atès avui els informadors a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona, on ha llançat un missatge d'esperança per fer amuntegament de "fe" cap a l'equip que entrena Josep Guardiola. Per al porter, el vestidor blaugrana sempre ha demostrat bon tarannà quan ha tingut una ensopegada. "El missatge que es llança des del vestidor és que hi ha fe i confiança. La coses que diu una altra gent no ens haurien d'importar, si no són les nostres. I els nostres sabem que ens donen suport i que tenen fe en nosaltres, perquè rebem mostres d'aquest afecte. Dins del vestidor creiem que podem", ha assenyalat.

Pinto no es marca superar el desavantatge amb el Madrid com un repte, perquè els seus desafiaments són diaris. "Els reptes apareixen diàriament i això és el bonic de la vida. Afrontem amb molta il·lusió remuntar el que sigui. No ens ho prenem com un repte. No abaixarem els braços per a res", ha apuntat.

Catorze jugadors del primer equip i vuit del Barça B s'han entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva pensant en el partit de Copa. Els jugadors lesionats Pedro, Iniesta, Afellay i Villa han fet treball de recuperació al gimnàs.

Demà dimarts, l'equip farà dues sessions preparatòries abans de viatjar dimecres al matí a València: un primer entrenament a les 11 del matí a la Ciutat Esportiva a porta tancada, i un segon a les 18 hores, també a Sant Joan Despí, i tancat als mitjans de comunicació.

El València també ha tornat als entrenaments, però encara no ha començat a preparar el partit de Copa de dimecres, perquè hi ha diversos jugadors amb molèsties derivades del partit d'ahir a Santander. Banega i Topal van acabar lesionats. A més, Pablo Hernández, Rami, Miguel Brito i Guaita van acabar amb molèsties. Demà a la tarda es farà l'assaig general de l'anada de la Copa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut