Valverde "recupera" els seus homes a 48 hores del derbi
Messi i Suárez han tornat a l'equip
Futbol

El Barça prepara el derbi amb Messi, Suárez i Vidal però sense Ter Stegen

El porter no s'ha entrenat encara avui i no arribarà a temps per dissabte

Jordi GrauActualitzat

Ter Stegen no podrà jugar el derbi de dissabte per una tendinopatia al genoll. I justament avui, a només dos dies per al partit, s'han afegit als entrenaments Messi, Luis Suárez i Arturo Vidal. Però en el cas dels dos davanters caldrà veure quina decisió pren Valverde, perquè només hauran pogut treballar dos dies amb el grup abans del partit. Hem fet un cop d'ull enrere per veure com ho ha resolt altres anys.

Des que Valverde és l'amo de la banqueta blaugrana, Messi i Suárez han tingut permís per passar el Cap d'Any a la seva terra i sempre han tornat a Barcelona de vacances de Nadal el dia 2 de gener, tant el 2018 com el 2019, i avui, ja el 2020. Els escenaris, però, han estat diferents. La temporada passada el Barça no tenia partit de Lliga fins al dia de Reis. Això vol dir que els dos cracs van poder fer quatre entrenaments abans de tornar a competir. El Barça va jugar a Getafe el 6 de gener, Messi i Suárez van ser titulars i tots dos van marcar un gol, que van donar tres punts al Barça en una victòria complicada per un a dos contra els madrilenys. Fa dues temporades, el primer partit de l'any era de Copa. La data el 4 de gener, igual que el derbi de dissabte, i Valverde va deixar els cracs a casa.

El Barça va empatar a un a Vigo contra el Celta en l'anada dels vuitens de la Copa. L'ultima vegada que Messi va tornar el dia 2 i el Barça jugava el dia 4 va ser el gener del 2015. Luis Enrique va deixar-lo a la banqueta, el va fer entrar a la segona meitat, el Barça va perdre i el club va trontollar de dalt a baix.

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut